Hyr festlokal i Stockholm

Ska du arrangera en riktigt stor fest i Stockholm och behöver hyra festlokal har vi ett riktigt bra tips till dig. Magasin 9 är en otrolig festlokal Stockholm som passar bra till många olika typer av fester och event. Lokalen ligger i Frihamnen, som är mycket lätt att ta sig till med kollektiv trafik. Det finns 2 400 kvm fri golvyta och lokalen rymmer hela 3 700 personer. Här finns alltså plats för att arrangera exempelvis galamiddag eller banketter. Men du kan även använda festlokalen i Stockholm till exempelvis en mässa.

Att tänka på när du hyr festlokal i Stockholm

När du ska hyra en festlokal i Stockholm behöver du vara tydlig med vad du ska använda lokalen till. Uthyraren kan nämligen ha regler eller begränsningar gällande vilka tillställningar som är tillåtna att arrangera i lokalerna. Det kan exempelvis vara bra att veta om det är tillåtet att servera alkohol i lokalerna eller inte.

På så vis kommer du också kunna säkerställa att lokalen faktiskt är anpassad just utifrån dina behov. Finns det utrustning som krävs och liknande? Det är alltid bra att besöka en festlokal i Stockholm du planerar att hyra, för att kontrollera så att den passar till det du behöver.

Vad ingår i lokalen?

När du har beslutat dig för att hyra festlokalen är det bra att kontrollera vad som ingår i hyran. Finns där exempelvis möbler? Och i så fall, ingår det i hyran eller kostar det extra? Du kan även behöva kontrollera vilken ljudutrustning som finns och eventuellt vilken egen ljudutrustning du kan ha möjlighet att koppla in.

Det är också viktigt att du har koll på lokalens utformning. Hur ska du göra inpasseringen så smidig som möjligt för alla gästerna? Men du behöver även ha koll på var nödutgångar och brandsläckare finns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *