Bästa leveransen av fruktkorg i Stockholm

Arbetar du i Stockholm och vill få en riktigt härlig fruktkorg levererad varje dag till din arbetsplats? Då behöver du inte leta längre, då vi har tipset om ett erfaret företag som erbjuder både fruktkorgar, kaffe, växter för inredning och städning. Kan det bli bättre?

Möjlighet till hälsosamma val

Det kan tyckas vara en mindre detalj inom företaget, men att se till att de anställda varje dag har tillgång till färsk frukt ger både ett fräscht och trevligt intryck, och ökar förutsättningarna för personalen att göra medvetna och hälsosamma val. Som vi alla vet är fikastunderna snudd på heliga här i Sverige, med det är tyvärr alltför lätt att det som slinker ner i våra magar är fullt med både socker och vitt mjöl. Det må vara gott men det gör hjärnan långsammare och vi utsätter oss för stora hälsorisker i det långa loppet. Att då ge personalen möjlighet att välja god och fräsch frukt visar både på bra ledarskap och ett medvetet hälsotänk. Så söker du efter ett företag som dagligen kan förse er med en eftertraktad fruktkorg Stockholm ska du rikta blickarna mot Intri Service AB. Fruktkorgarna håller högsta kvalitet och personalen har mångårig erfarenhet av att jobba med frukt.

Fruktkorg och växter i Stockholm

Utöver härliga fruktkorgar erbjuder Intri Service även tjänster som kaffe, kaffemaskiner och städning. Eller varför inte ta deras hjälp och inred arbetsplatsen med fler gröna växter? Det skapar en levande känsla och hjälper dessutom till att rena och återfukta luften, något som också kommer gynna medarbetarnas hälsa. Att kunna få alla de här tjänsterna genom samma företag är en stor fördel för dig som kund då du slipper vända dig till flera olika firmor. Och med återkommande städning, vackra växter som förgyller arbetsplatsen och så frukt och gott kaffe varje dag kommer ert kontor leva upp och kännas mer inspirerande för alla som är där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *