En takläggare som arbetar.

Smidig takläggare lägger plåttak

Det finns inte tillräckligt många takläggare som är smidiga när det väl kommer ned till det. De flesta takläggare jag någonsin träffat är så stela så att det blir ologiskt hur de kan lägga tak. Hur kan man lägga ett tak om man inte kan böja sig nittio grader? I min värld är det helt omöjligt men dessa takarbetare vrider och vänder på allting och lyckas ändå lägga taket galant. Det är det bästa av det. Att de genuint lyckas med allting helt perfekt är helt galet. Det är därför jag blir så glad när jag ser takläggare som denna lägga tak helt perfekt. Utan något problem över huvud taget!

Lönen som takläggare är hög

Att arbeta som takläggare betyder två saker. Att du får ett utmanande och roligt arbete med en otrolig utsikt, samt att du får en bra lön. Så att arbeta som takläggare är ju verkligen som att vara i det svenska toppskiktet, i dubbel bemärkelse! Men som takläggare är du verkligen på gräddhyllan i livet. Det är ungefär så högt upp man kan komma, än en gång i dubbel bemärkelse!

Jag ångrar mig något enormt att jag inte sökte mig till takbranschen när jag var yngre. Men jag är än bara 42 år det är kanske inte försent över huvud taget? Jag kanske kan söka mig dit idag?

Bästa takfirman i Sverige

Det finns en takläggare som är bättre än resterande i Sverige och det denna firma. De arbetar i princip i hela mellersta Sverige. I Stockholm, Uppsala, Västerås, Norrköping och Nyköping med omnejd har denna firma sin verksamhet. Men de kan självklart kika på att ta sig an arbeten i andra städer om det är så att ni behöver hjälp.

Det kräver dock att det ska vara ett projekt som är intressant och att ekonomin och kalendern ska gå ihop. Mitt tips är att slå iväg en signal till dem och dubbelkolla så att allting lirar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *